חוגגות השקה! משלוחים בישראל חינם :)

מדיניות פרטיות

זוהי מדיניות הפרטיות (“מדיניות פרטיות”) אשר קובעת כיצד אנו, com.marqe ltd(”החברה“, “אנו”, “שלנו” או “אותנו”), משתמשים במידע אישי (מוגדר להלן) שאנו אוספים, מקבלים ומאחסנים לגבי אנשים פרטיים בנוגע לשימוש באתר שלנו, marqe.com ובכל אתר אחר שאנו מפעילים (להלן, כל אחד, יחד עם תוכנו ושירותיו, “אתר”). מדיניות פרטיות זו מנוסחת בלשון זכר לצורך הנוחות בלבד.
מבוא. האתר משמש כפלטפורמה פרסומית עבור מעצבות ומעצבים אשר במסגרתה הם מציעים את מוצריהם למכירה. בשורות הבאות נסביר בפירוט על איסוף המידע והשימוש בו הקשורים לשימושך באתר, וגם נציג מידע חשוב על הזכויות והאפשרויות שעומדת בפניך בנוגע למידע האישי שלך.
“מידע אישי” פירושו כל מידע שעשוי לשמש, לבד או בשילוב עם מידע אחר, לצורך זיהוי אישי של אדם, לרבות, אך לא רק, שם פרטי ושם משפחה, פרופיל אישי, כתובת דוא”ל, כתובת של בית או כתובת פיזית אחרת, או פרטי קשר אחרים.
תנאי שימוש באתר. מדיניות פרטיות זו מהווה חלק מתנאי השימוש שלנו אשר זמינים בכתובת [] (“תנאים”). כל מונח שאינו מוגדר במדיניות פרטיות זו, תהיה משמעותו בהתאם לתנאים אלו.
הסכמה ושינוי. אתה לא מחויב מבחינה משפטית לספק לנו מידע אישי, ואתה מאשר בזאת כי מסירת המידע האישי שלך נעשית על פי רצונך החופשי. על ידי שימוש בשירותים אתה מסכים לתנאים של מדיניות פרטיות זו ולאיסוף, עיבוד ושיתוף המידע האישי על ידינו למטרות המפורטות בזאת. אם אינך מסכים למדיניות פרטיות זו, אנא אל תיכנס או תשתמש בכל דרך אחרת בשירותים או באתר. אנו שומרים לעצמנו את הזכות, לפי שיקול דעתנו, לשנות מדיניות פרטיות זו בכל עת והשימוש באתר לאחר ביצוע שינוי כאמור, מבטא את הסכמתך למדיניות הפרטיות העדכנית שבאתר.
איזה מידע אישי אנו אוספים וכיצד אנו אוספים אותו? כרגע איננו דורשים ממך למסור מידע אישי על מנת שתהיה לך גישה למידע כללי הזמין באתר. אולם, אנו כן מקבלים ו/או אוספים ממך מידע אישי בדרכים הבאות:חשבון. על מנת להשתמש בשירותים שאנו מציעים דרך האתר, ייתכן שתידרש ליצור חשבון (“חשבון”). אנו עשויים להציע אפשרויות שונות ליצירת חשבון, לרבות:
מילוי טופס הרשמה מקוון (או “צור חשבון”). במסגרתו תתבקש לספק לנו מידע הכרחי מסוים כגון: כתובת הדוא”ל שלך, סיסמה.

חשבונות צדדים שלישיים. אנו עשויים לאפשר לך באפשרותך ליצור חשבון על ידי לחיצה על כפתור ‘התחברות’ או ‘כניסה’ שאנו עשויים להציג באתר המשיקים לאתר, אפליקציה או שירות צד שלישי ייעודי (להלן, כל אחד מהם, “חשבון צד שלישי”) בדומה לפייסבוק או אינסטגרם. פעולה זו תאפשר לך לקשר את חשבונך לחשבון צד שלישי שלך. אם תבחר באפשרות זו, תידרש לאשר את החיבור כמו גם את סוגי המידע (אשר עשויים לכלול מידע אישי) שנקבל מחשבון הצד השלישי שלך וסוגי הפעילויות שאנו נבצע בקשר עם חשבון הצד השלישי שלך. אנא, שים לב שכדי להשתמש באפשרות זו, תצטרך שיהיה לך חשבון צד שלישי קיים, אליו יתכן שתידרש להתחבר.
‘צרו קשר’. אם תשלח אלינו בקשת “יצירת קשר”, באמצעות שליחת טופס מקוון שאנו מעמידים לרשותך או בכל דרך אחרת, אנו נצטרך לקבל ולהשתמש במידע מסוים כגון שמך, כתובת הדוא”ל שלך, תוכן פנייתך. אנחנו משתמשים במידע זה כדי להעניק ללקוחותיו שירות מיטבי ולתפעל את האתר.
רכישות. האתר כולל את האפשרות לרכוש פרטי אופנה ומוצרים אחרים. אם תבחר לבצע רכישה אנו נבקש ממך מידע מספק להשלמת העסקה (פרטים הקשורים אליך ולמוצרים שהזמנת). מידע כזה יכול לכלול פרטי אשראי ופרטי חשבון וחיוב קשורים, מידע הקשור לחשבוניות ונתונים אחרים הנדרשים לעיבוד ההזמנה. אנו עשויים גם לעדכן נתונים אלו אם תיתן לנו הרשאה לחייב אותך או את כרטיס האשראי שלך בגין חיובים חוזרים, כגון תשלומים חודשיים או תשלומים תקופתיים אחרים.
קבצי יומן (Log Files). אנו עשויים להשתמש בקבצי יומן. המידע בתוך קבצי היומן כולל כתובות פרוטוקול אינטרנט (IP), סוג דפדפן, ספק שירותי אינטרנט (ISP), חותמת תאריך/שעה, דפי הפניה/יציאה, דפים שלחצו עליהם וכל מידע אחר שהדפדפן שלך עשוי לשלוח אלינו. אנו עשויים להשתמש במידע כזה כדי לנתח מגמות, לנהל את השירותים, לעקוב אחר תנועת המשתמשים במסגרת השירותים ולאסוף מידע דמוגרפי.
עוגיות (Cookies) וטכנולוגיות מעקב אחרות. השירותים שלנו עשויים לכלול שימוש ב”עוגיות”, מזהים אנונימיים וטכנולוגיות מעקב אחרות על מנת שנוכל לספקם ולהציג בפניך מידע המותאם אישית עבורך. קובץ “עוגייה” הוא קובץ טקסט קטן שיכול לשמש, למשל, לאיסוף מידע על פעילות בשירותים. קובצי עוגיות מסוימים וטכנולוגיות אחרות עשויים לשמש להחזרת מידע אישי, כגון כתובת IP, שצוינה בעבר על ידי משתמש. מרבית הדפדפנים מאפשרים לך לשלוט בקובצי עוגיות, כולל אם לקבל אותם או לא וכיצד להסיר אותם. אתה יכול להגדיר כי רוב הדפדפנים יודיעו לך אם תקבל קובץ עוגייה, או שתבחר לחסום קובצי עוגיות באמצעות הדפדפן שלך.
נתוני מכשירים ניידים
Google Analytics. האתר עשוי להשתמש בכלי הנקרא “Google Analytics” כדי לאסוף מידע אודות השימוש בשירות. Google Analytics אוסף מידע כגון התדירות שבה משתמשים מבקרים בשירות, באילו דפים הם מבקרים כאשר הם עושים זאת, ובאיזה אתרים אחרים עשו שימוש לפני שהגיעו לשירות. אנו משתמשים במידע שאנו מקבלים מ Google Analytics כדי לשמור ולשפר את השירות ואת המוצרים שלנו. אנו לא משלבים את המידע שנאסף באמצעות השימוש ב Google Analytics עם מידע המאפשר זיהוי אישי. יכולתה של גוגל להשתמש ולשתף במידע שנאסף על ידי Google Analytics אודות ביקוריך בשירות ושימוש בו, מפורטת בתנאי שירות של Google Analytics, הזמינים בכתובת ,http://www.google.com/analytics/terms/us.html ועל ידי מדיניות הפרטיות של גוגל, הזמינה בכתובת: http://www.google.com/policies/privacy/. תוכל ללמוד עוד על האופן שבו גוגל אוספת ומעבדת נתונים באופן ספציפי בקשר עם Google Analytics בכתובת http://www.google.com/policies/privacy/partners/. אתה יכול למנוע את השימוש בנתונים שלך על ידי Google Analytics באמצעות הורדה והתקנה של תוסף הדפדפן לביטול הסכמת Google Analytics, הזמין בכתובת https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.
הדרך בה אנו משתמשים במידע אישי. אם אתה מוסר, או אנו אוספים, מידע אישי באמצעות השירותים ו/או האתר, אנו רשאים להשתמש במידע אישי זה בדרכים הבאות, דרך כל ערוץ תקשורת מקובל, כולל דואר אלקטרוני, מסרון ועוד:
אנו נשתמש במידע האישי שלך על מנת לספק ולשפר את השירותים שלנו, ליצור אתך קשר בנוגע לשירותים ולתוכניות או הצעות עבורך, וכדי לזהות ולאמת את הגישה שלך לחלקים באתר, להגיב לבקשות שלך וכדומה.
בהתאם לדין ולתנאים, אתה מסכים שנשתמש בכתובת הדוא”ל שלך וכל אמצעי אלקטרוני או אחר: (א) לשלוח לך בכל תקשורת שיווקית/פרסומת שלדעתנו עשויה לעניין אותך (לרבות באמצעות מייל ו-SMS) ולשלוח לך
שיתוף במידע אישי
לא נעביר את המידע שמסרת לנו לצדדים שלישיים, למעט במקרים הבאים:
לפי הסכמתך או במקרה שהדבר כרוך במתן השירות. כך למשל, אנו משתפים פעולה עם מעצבות ומעצבים, ועוזרים להם לפרסם ולמכור את מוצריהם באתר. בהתאם, הפרטים הנדרשים לשם השלמת הרכישה ואספקת המוצר שהזמנת יועברו אליהם, חברות משלוחים ועוד.
לספקים המסייעים לנו בתפעול האתר, אבטחתו וההיבטים הטכנולוגים שלו.
אנו עשויים לגלות את המידע האישי שלך או כל מידע שהגשת באמצעות השירותים אם אנו מאמינים בתום לב כי חשיפה של מידע כזה מועילה או נחוצה כדי: (א) לציית לדין החל; (ב) לאכוף את התנאים שלנו, כולל חקירות של הפרות אפשריות שלהם; (ג) לאתר, למנוע או לטפל בדרך אחרת בנושאי הונאה או אבטחה; או (ד) להגן מפני פגיעה בזכויות החברה, המשתמשים שלנו, שלך או של הציבור.
שימוש במידע אנונימי. אנו עשויים להשתמש במידע אנונימי (שאינו מאפשר זיהוי של משתמש בודד, כגון מידע סטטיסטי מצטבר אודות השימוש בשירותים שלנו) או לחשוף אותו לספקי שירותים של צד שלישי על מנת לשפר את השירותים שלנו ולשפר את חווייתך את השירותים.
ביטול הסכמה. אתה יכול לבחור שלא לקבל מאיתנו דוא”ל עתידי לקידום מכירות, פרסום או דוא”ל אחר על ידי בחירה בקישור ביטול הרישום הנמצא בתחתית כל דוא”ל שאנו שולחים. לידיעתך, גם אם אתה מבטל את הסכמתך לקבל את הודעות הדוא”ל האמורות לעיל, אנו עשויים בכל זאת לשלוח לך תגובה לכל בקשת “יצירת קשר” וכן להודעות דוא”ל מנהליות (למשל, בקשר לבקשה לאיפוס סיסמה) הדרושות בכדי להקל השימוש שלך בשירותים.
קישורים למוצרי צד שלישי. השירותים עשויים לאפשר לך ליצור אינטראקציה עם או להכיל קישורים לחשבון צד שלישי שלך ולאתרי צד שלישי אחרים, יישומי תוכנה ניידים ושירותים שאינם בבעלותנו או בשליטתנו (כל אחד מהם “שירות צד שלישי”). אנו לא אחראים לנהלי הפרטיות או לתוכן של שירותי צד שלישי כאמור. שים לב ששירותי צד שלישי עשויים לאסוף ממך מידע אישי. בהתאם לכך, אנו ממליצים לך לקרוא את התנאים וההגבלות ומדיניות הפרטיות של כל שירות צד שלישי בו תבחר להשתמש או לתקשר איתו.
פרטיות ילדים. השירותים לא נועדו לשימוש ע”י ילדים מתחת לגיל 13. ככל שהנך קטין בגיל 13-18, עליך לקבל את הסכמת האפוטרופוס החוקי שלך טרם השימוש באתר. יחד עם זאת, במסגרת השימוש בשירותים, כאמור לעיל, עשוי להיאסף מידע אישי ביחס לקטינים (לרבות מתחת לגיל 13) אשר עושים שימוש בשירותים. הנך מאשר כי כאפוטרופוס החוקי של הקטין כאמור, הנך מאשר את איסוף המידע כאמור ושימוש בו בהתאם לקבוע במדיניות פרטיות זאת.
הזכויות שלך והגנה על הפרטיות שלך. אנחנו מכבדים את זכותך לפרטיות ומעוניינים לשמור רק מידע נדרש, עדכני ומדויק. חשוב לנו שתדע, שהנך רשאי לעיין במידע עליך המצוי אצלנו, וככל שתמצא שמידע זה אינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, הנך רשאי לפנות אלינו בבקשה מפורטת לתקן או למחוק את המידע כאמור, בהתאם להוראות חוק הגנת הפרטיות, תשמ”א – 1981. אנו מזמינים אותך לפנות אלינו בנושא זה ובכל שאלה שנוגעת לפרטיות שלך באמצעות דוא”ל: [email protected] בציון הפרטים הרלוונטיים או באמצעות:0542546006.
התחייבות. אנו מחויבים להגן על פרטיותך. הגנה על פרטיותך באופן מקוון היא תחום מתפתח ואנו מפתחים כל העת את השירות שלנו כדי לעמוד בדרישות אלה. אם יש לך הערות או שאלות בנוגע למדיניות הפרטיות שלנו, או בנוגע למידע האישי שלך שאנו מאחסנים ומשתמשים בו, אנא פנה אלינו לכתובת [email protected]
אבטחה. אבטחת המידע האישי חשובה לנו. אנו מקפידים על סטנדרטים מקובלים בתעשייה, כולל שימוש באמצעי הגנה מנהליים, פיזיים וטכניים מתאימים, כדי להגן על המידע האישי שסופק לנו. עם זאת, שום אתר או שיטה לאחסון אלקטרוני אינם מאובטחים ב-100%. לכן, בעוד אנו שואפים להשתמש באמצעים סבירים מקובלים להגנה על המידע האישי שלך, איננו יכולים להבטיח את אבטחתו המוחלטת או סודיותו. אם יש לך שאלות בנוגע לאבטחה בשירות, תוכל ליצור אתנו קשר בכתובת [email protected]
מיזוג, מכירה או חדלות פירעון. במקרה שאנו נרכשים על ידי או ממוזגים עם ישות צד שלישי, או במקרה של חדלות פירעון או אירוע דומה, אנו שומרים לעצמנו את הזכות להעביר או להקצות מידע אישי בנוגע לאירועים הנ”ל.

עודכן לאחרונה: 4.5.2021

We use cookies to optimize our website and our service

מדיניות פרטיות
Cart
  • No products in the cart.